Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از  پایگاه خبری سوره مهر، در میان داستان‌های مرتبط با موضوع انقلاب اسلامی، رمان«تالار پذیرایی پایتخت» نوشته محمدعلی گودینی از جمله آثار موفق در جلب نظر منتقدان ادبی و کارشناسان و داوران جشنواره‌های ادبی است که تا به حال جوادیز متعددی را نصیب نویسنده آن کرده است.
این رمان که پیش از انتشار در جشنواره داستان انقلاب مورد تقدیر قرار گرفته بود، پس از انتشار از سوی انتشارات سوره مهر، اثر برگزیده جایزه کتاب فصل جمهوری اسلامی ایران شد و در سومین دوره جایزه سال جلال آل احمد هم مورد تقدیر قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دهمین دوره جایزه ادبی شهید حبیب غنی پور هم برگزیده شد و سرانجام در مراسم افتتاحیه نوزدهمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، اثر برگزیده در بخش نثر فارسی معرفی و از نویسنده آن، محمدعلی گودینی تجلیل شد.
داستان کتاب تالار پذیرایی پایتخت از 6 بهمن سال 41 همزمان با طرح انقلاب سفید شروع و در خلال آن به جریان های روابط ارباب و رعیتی و انقلاب رعیت علیه ارباب اشاره می شود. ماجراهای رمان تالار پذیرایی پایتخت که قبل از 15 خرداد سال 42 شروع شده و وقایع انقلاب را بطور غیر مستقیم مورد توجه قرار داده پیش از انقلاب و در سال 53 تمام می شود.
موضوع رمان از روستای پامیل و چند روستای اطراف آن به نام‌های برف رود، چغاپیره و گودپهن و... شروع می‌‌شود با پیاده کردن طرح تقسیم اراضی ـ یکی از اصول انقلاب سفید ـ در این روستاها نیز مانند روستا‌های دیگر، دگرگونی‌‌هایی رخ می‌‌دهد که تمام زندگی آنها را تحت تاثیر خود قرار می ‌دهد. بخشی از این تاثیرات مربوط به اختلافات بین اهالی و همچنین کشیدن پای امنیه به روستا و بخشی دیگر موجب رها کردن روستا و آمدن آنها به سوی شهرها می‌‌شود.

«زنی با کفش های مردانه» در اصل جلد دوم رمان «تالار پذیرایی پایتخت» است که به وقایع ماه‌های پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، جنگ تحمیلی و اتمام آن پرداخته است.
محتوای این دو رمان طبیعتا یکی و در ادامه یکدیگر است؛ با این تفاوت که در شخصیت‌ها تغییر و تکثر داده شده است. در «تالار پذیرایی پایتخت» به بررسی وضعیت کارگران که در انقلاب سفید شاه از دست اربابان روستایی رها و به دامان اربابان شهری بازگشته اند، اشاره شده است.
«زنی با کفش‌های مردانه» به وقایع 6-7 ماه پیش از انقلاب را در برمی‌گیرد و تا یک سال پس از جنگ ادامه پیدا می‌کند. فضا و ماجراها دنباله کتاب قبلی است اما با تغییر شرایط جامعه، فضای داستان نیز کاملا متفاوت شده است.
در بخشی از این رمان می‌خوانیم: «رفیق طیار نگاهش را می‌گرداند به طرف کارگرهایی که حالا برگشته‌اند رو به او: این همه کشته، این همه مجروح، از یک کارخانه که هیچ ربطی به جنگ و جبهه ندارد. از کارگرهایی که از سنخ جنگ نیستند. نتیجه‌اش این شده امروز، که به اصطلاح روز جشن جهانی کارگر است، روز جهانی زحمت‌کش‌های عالم است. جلوی چشم خودتان نه شورای اسلامی سر کار آمده است نه از مدیرهای سوپردولوکس شرکت خبری شده است! چرا؟ به خاطر این‌که امروز از روزهای بخور بخور نیست. روز ننگ کارگرهاست. روز جواب‌گویی به کارگرهاست، روز امتحان مدیران پر مدعاست. می‌بینید که با آن همه ادعا کسی هم زیر بار هیچ مسوولیتی نرفته است!»

برای خرید "تالار پذیرایی پایتخت" اینجا کلیک کنید

برای خرید "زنی با کفشهای مردانه" اینجا کلیک کنید

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۲۳۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شمار دانشجویان دستگیر شده در دانشگاه‌های آمریکا به بیش از هزار نفر رسید

در حالی که تظاهرات دانشجویی برای اعلام حمایت از فلسطین در بیش از ۲۰ دانشگاه آمریکا ادامه دارد، منابع اعلام کردند که تاکنون بیش از هزار معترض حامی فلسطین توسط نیرو‌های پلیس دستگیر شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری شین‌هوا، در برخی دانشگاه‌ها مثل دانشگاه «کلمبیا» در نیویورک که تاکنون مرکز تظاهرات بوده، اعتراضات در حال تشدید شدن است.

اوایل روز گذشته، دانشجویان این دانشگاه در پردیس منهتن مقابل تالار «همیلتون» ایستاده و زنجیره انسانی تشکیل دادند. تالار «همیلتون» یکی از چندین ساختمانی است که قبلاً در جریان اعتراضات حقوق مدنی و ضدجنگ ویتنام در سال ۱۹۶۸ محل اعتراضات دانشجویی بود و اکنون نیز گفته می‌شود که به تصرف معترضان درآمده است. 

این دانشجویان خواستار عدم ارتباط دانشگاه با شرکت‌های حامی اسرائیل، شفاف‌سازی محل دریافت بودجه و سرمایه‌گذاری و همچنین عفو دانشجویان و اعضای هیئت علمی شده‌اند که به دلیل اعتراضات با اقدامات تنبیهی مواجه هستند. 

دانشگاه کلمبیا اعلام کرده دانشجویانی که در تالار همیلتون حضور دارند را اخراج خواهد کرد. 

افزون بر این، گفته می‌شود در تظاهراتی دیگر در ایالت «اورگن» معترضان کتابخانه دانشگاه دولتی پورتلند را تصرف کرده‌اند. نیرو‌های پلیس وارد دانشگاه شده و پس از درگیری خشونت‌آمیز با دانشجویان معترض تعدادی را دستگیر کردند.

موج چند روزه تظاهرات ضدجنگ در محیط آکادمیک، مظهر نارضایتی جوانان آمریکایی از نحوه مدیریت دولت بایدن در خصوص جنگ علیه غزه است. نظرسنجی اخیر سی‌ان‌ان نشان می‌دهد ۷۱ درصد بزرگسالان آمریکایی از اقدامات بایدن در خصوص جنگ غزه ناراضی هستند. این رقم در مورد افراد زیر ۳۵ سال، ۸۱ درصد است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • نظر برادر همسر رهبری درباره حجاب زنان و قوانین مردانه آن | فیلـم
  • معرفی چند عطر خاص برای آقایان و خانم ها
  • هشدار به پیمانکاران پسماند پایتخت درمورد بکارگیری کارگران زیر ۱۸ سال
  • ساخت سالن پذیرایی خیرساز ویژه زوج های جوان در گراش
  • شمار دانشجویان دستگیر شده در دانشگاه‌های آمریکا به بیش از هزار نفر رسید
  • معلمان اگر در کارشان غفلت کنند سرنوشت یک جامعه به خطر می‌افتد
  • تقویت کننده موی مردانه
  • ال‌کلاسیکوی ایرانی در پایتخت / پذیرایی تراکتور از صدرنشین در جهنم سهند
  • الکلاسیکو فوتبال ایران در پایتخت / پذیرایی تراکتور از صدرنشین در جهنم سهند
  • چگونه سرنوشت یک نوجوان تغییر کرد/ پاهای هوتن شکیبا در بتن!