Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-02@16:34:44 GMT

خاص ترین کفش های اسپرت و مجلسی مردانه

تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۷۰۲۶۲

خاص ترین کفش های اسپرت و مجلسی مردانه

علاوه بر نکاتی که در انتخاب یک کفش مناسب از جنبه حفظ سلامتی باید در نظر گرفت انتخاب یک مدل مناسب بخشی از راز شیک پوشی است. کفش‌های مردانه به چند سبک و مدل تقسیم بندی می‌شوند که پرطرفدارترین آن‌ها کفش کتونی، کفش بروگ، کفش‌های لوفر و کالج چرم و جیر و کفش‌های رسمی که جدیدترین سری آن‌ها را در ادامه مشاهده می‌کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای آشنایی بیشتر شما با مدل‌های کفش‌های مردانه معرفی مختصری خواهیم داشت از چند مدل کفش مناسب برای تیپ‌های رسمی و اسپرت.
کفش مردانه بروگ

بروگ کفش چرم دباغی نشده است که اصالتا متعلق به کشور ایرلند می‌باشد. اگر نگران بوی بد پاهایتان در تابستان هستید، با به پا کردن این کفش‌ها دیگر هیچ نگرانی نخواهید داشت. این کفش‌های چرم مقاومت زیادی دارند. کفش‌های بروگ را در جلسات کاری و مراسم رسمی می‌توانید به پا کنید. این کفش با بلوز یا تی شرت‌های سفید، لیمویی و جین به خوبی ست می‌شود.
کفش مردانه کالج

کفش‌های کالج مردانه از ان دسته از کفش‌های راحتی هستند که با اکثر تیپ‌های رسمی و مجلسی ست می‌شوند. طرح چرم و جیر کالج یکی از مدل‌های پرطرفدار در میان پسران جوان است که اهمیت خاصی به تیپ و پوشش خود می‌دهند. پاشنه تقریبا یکدست و تخت این کفش‌ها و ارتفاع مناسب پنچه کفش از مهمترین دلایل راحتی این دسته از کفش هاست.
کفش مردانه لوفر

یک کفش پسرانه و مردانه مناسب برای فصل بهار و تابستان، کفش لوفر است که یکی از اصلی‌ترین انتخاب مدلینگ‌های برند‌های معتبر فرانسوی و ایتالیایی در فشن شو‌های سالیانه است. شاید این کفش با پاشنه‌ای که دارد به نظرتان راحت نباشد، اما برخلاف باور برخی راحتی این کفش در مقایسه با کفش‌های رسمی دیگر عالی است.

                        منبع: نمناک

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسینه مد و پوشاک کفش کفش مردانه کفش مجلسی کفش اسپرت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۷۰۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، نمک خوراکی، یک ماده شیمیایی متبلور، شورمزه و بدون بو است که اغلب از کلرید سدیم تشکیل شده است؛ سدیم موجود در نمک، به عنوان کاتیون اصلی خارج سلولی، نقشی اساسی در حفظ تعادل اسید و باز، تنظیم حجم پلاسما، انتقال پیام های عصبی و کارکرد مناسب عصبی عضلانی بدن دارد.

بیشتر بخوانید: مصرف زیاد نمک ۴ عارضه خطرناک دارد

کل نمک مصرفی روزانه افراد (شامل نمک آشکار و پنهان) می بایست کمتر از پنج گرم باشد و به دلیل فقر شدید ید در آب و خاک کشور ما و همچنین وجود ناخالصی های فراوان، از جمله فلزات سنگین در منابع نمک، همان میزان اندک مصرفی روزانه نیز باید از نوع یددار و تصفیه شده باشد؛ اما میزان مصرف نمک در کشور ما ۲ تا ۳ برابر مقدار مجاز برآورد شده است.

بر اساس نتایج تحقیقات و بررسی های علمی انجام شده، دریافت زیاد نمک علاوه بر افزایش فشار خون، اثرات زیانبار دیگری نظیر افزایش احتمال بروز سکته قلبی، سرطان معده و آسم را نیز به همراه دارد؛ همچنین مصرف زیاد نمک سبب جدا شدن کلسیم از استخوان ها و دفع آن از ادرار می شود و از همین رو زمینه ساز بروز پوکی استخوان می شود؛ بنابراین برای کاهش خطر پوکی استخوان، مصرف نمک باید کاهش یابد.

در حال حاضر برخی از تولیدکنندگان، اقدام به تهیه نمک های کم سدیم کرده اند که در آنها، بخشی از کلرید سدیم با کلرید پتاسیم جایگزین شده است؛ اگر چه اینگونه نمک ها برای برخی افراد و بیماران از جمله مبتلایان به فشار خون بالا مناسب است، اما هرگز نمی توان مصرف آنها را برای عموم جامعه توصیه کرد، چرا که استفاده از این نوع نمک برای برخی بیماران، از جمله مبتلایان به بیماری مزمن کلیه که رژیم غذایی آنها باید محدود از پتاسیم باشد، بسیار زیانبار است.

همچنین باید به این نکته توجه کرد، که تنظیم تعادل پتاسیم یکی از وظایف اصلی کلیه است و در بیماران کلیوی، امکان دفع پتاسیم اضافی خون به طور کامل فراهم نیست، بنابراین مصرف منابع پتاسیم از جمله نمک های حاوی کلرید پتاسیم، برای این بیماران مناسب نیست.

توصیه می شود برای جلوگیری از خطرات احتمالی مصرف نمک های پتاسیم، مصرف آن تحت نظر پزشک و تهیه آن از طریق داروخانه ها انجام شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229138 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • نظر برادر همسر رهبری درباره حجاب زنان و قوانین مردانه آن | فیلـم
  • معرفی چند عطر خاص برای آقایان و خانم ها
  • بازار مبل ظرفیتی مناسب برای شکوفایی شهر مریانج است
  • آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟
  • خرید شومیز مجلسی و اسپرت جدید و باکیفیت از اینفینیتی
  • صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی
  • تقویت کننده موی مردانه
  • ویژگی پالت پلاستیکی استاندارد چیست ؟
  • دستبند دخترانه اسپرت، زنجیری، النگویی و ساده در زودیکا
  • اتمام عملیات بازسازی و تعویض خط لوله در خیابان علامه مجلسی